Otthon > Gyártók > ADI (Analog Devices, Inc.)
ADI (Analog Devices, Inc.)

ADI (Analog Devices, Inc.)

Request quote from

Márkaismeret

- Az Analog Devices, Inc. (NASDAQ: ADI) meghatározza az innovációt és a kiválóságot a jelfeldolgozásban. Az ADI analóg, vegyes jel- és digitális jelfeldolgozó (DSP) integrált áramkörei (IC) alapvető szerepet játszanak a valós jelenségek, például a fény, a hang, a hőmérséklet, a mozgás és a nyomás átalakításában, kondicionálásában és feldolgozásában. számos elektronikus berendezésben használhatók. Az ADI szinonimája az elektronikai gyártók nagy teljesítményének, és ügyfeleinkkel együttműködve meghatározzuk a felhasználói élmény legjobb minőségét. Ez azt jelenti, hogy a legtisztább kép, a legvilágosabb hang és az optimális felület, méret és teljesítmény ezer szórakoztató, orvosi, kommunikációs, ipari és egyéb alkalmazásokban.
Az Analog Devices, Inc. befejezte a Hittite Microwave Corporation megszerzését. A Hittite az ADI RF és Microwave Group (RFMG) részévé válik.
Az Analog Devices, Inc. lineáris technológiát szerez: A kombinált 80 éves technológiai kiválóság mellett az ADI "Premier Global Analog Technology Company" lesz. Ez az új átfogó portfólió a piacvezető pozíció, az innováció és az elkötelezettség számára biztosítja az ügyfeleket. Több információ

termék kategória

Integrated Circuits (ICs)(46,047 products)

Circuit Protection(278 products)

Discrete Semiconductor Products(21 products)

RF/IF and RFID(4,610 products)

Optoelectronics(1 products)

Resistors(88 products)

Isolators(1,590 products)

Crystals, Oscillators, Resonators(41 products)

Test and Measurement(7 products)

Power Supplies - External/Internal (Off-Board)(2 products)

Power Supplies - Board Mount(467 products)

Networking Solutions(1 products)

Maker/DIY, Educational(4 products)

Kits(11 products)

Filters(3 products)

Audio Products(2 products)

Kapcsolódó termékek