Otthon > hírek > Az Apple nagy változást hajtott végre a lencse felépítésében, és a hátsó lencse már nem emelkedik ki?

Az Apple nagy változást hajtott végre a lencse felépítésében, és a hátsó lencse már nem emelkedik ki?

Az Apple új iPhone kamerája ebben az évben a Yuba elrendezésen alapszik, még a kettős kamera mögött található iPhone 11 továbbra is mátrix elrendezés. Noha az Apple jelentősen továbbfejlesztette a kamera teljesítményét ebben az évben, még mindig nem tud menekülni a netizens szlogenjétől. Azt mondják, hogy van egy borotva, mint egy gáztűzhely, és kivétel nélkül az alma, amely a művészeti kinézetért hány, olyan csúnya. Három lövés hátul.

A három lövés mellett a Wannian lencséje olyan szívbetegség is, amelyet a gyümölcspor egész évben elkísér. Ez az ellentmondásos terv a jövőben megváltozhat. Az újonnan kiadott szabadalmi dokumentum szerint az Apple egy tükörreflexes fényképezőgéphez hasonló objektívszerkezetet fejleszt ki, amely várhatóan csökkenti az objektív magasságát és fokozza a képalkotó hatást.
Az AppleInsider szerint az Apple a legújabb szabadalmi fájlban említette a mobiltelefon lencséjétől eltérő struktúrát. A test korlátozott mérete miatt nehéz lenni nagyszámú lencse és gerinc rendszer használatát egyetlen lencsében. Ez az új technológia a fényérzékeny elemet és a kamera tényleges helyzetét a prizma meghosszabbításával 90 ° -ra merőlegesen állítja a kettőhöz. Az emberek közötti távolság elkerüli a lencse kiálló részét az alkatrészek egymásra rakása miatt.

A szabadalmaztatott technológia három, illetve öt lencseszerkezetet alkalmaz, és a teljes képkockás kamera ekvivalens fókusztávolságának mintegy 80-200 mm-es fényképezési távolságot is eredményezhet. A PhoneArena úgy véli, hogy ez a technológia várhatóan jobb eredményeket hoz az Apple telefonobjektívjében, elkerülve ugyanakkor a lencsét, hogy megoldja azt a problémát, amelyet az évek során a gyümölcspor kritizált.

Nem könnyű megváltoztatni a lencse szerkezetét. Végül is a mobiltelefon-gyártók túlnyomó többsége továbbra is élvezi a CMOS-t, azaz nem a magasabb pixel CMOS frissítését, a nagyobb rekesznyílás biztosítását, vagy a saját natív fényképezőgép-szoftverük csiszolását jelenti. Az AI azt jelenti, hogy szépíteni fogja, ha az Apple valóban megváltoztathatja a meglévő lencseszerkezet-kialakítást, akkor a jövőben minden bizonnyal előnyt jelent az Android-táborral való versenytárs.