Otthon > hírek > A Cognex bejelenti a SUALAB megszerzését

A Cognex bejelenti a SUALAB megszerzését

A Cognex Corporation (NASDAQ: CGNX), mint a világ egyik vezető gyár automatizálási gépi látásmódja és ipari kódolvasója, 2019. október 16-án hivatalosan bejelentette a SUALAB megvásárlását, amely Korea egyik vezető vizuális szoftverfejlesztője. , amelynek célja a mély tanulási technológia alkalmazása az ipari területen.

A SUALAB mérnöki tervező csoportjának és a szellemi tulajdonnak az integrációja várhatóan javítja a Cognex meglévő mély tanulási technológiájának, a ViDi Systems (2017. áprilisban megvásárolt) kutatási és fejlesztési képességeit.

"A mély tanulási technológia lehetővé teszi a Cognex számára, hogy megoldja a vállalkozás számos legszigorúbb ellenőrzési alkalmazását, és ezek az ellenőrzési feladatok eddig egy nagy kézi ellenőrző csoportra támaszkodtak" - mondta Robert C Wnex, a Cognex elnöke és vezérigazgatója. „A SUALAB kiterjedt szellemi tulajdona, széles körű mérnöki szakértelme és kiterjedt piaci lefedettsége segíteni fogja ezt a gyorsan növekvő piacot, különösen Ázsia területén. Jelenleg több tízezer kézi ellenőr működik a trükkös, nehézkes és hibát okozó vizuális ellenőrzések végrehajtásán, az elektronikus alkatrészek és alrendszerek hibáinak és hibáinak azonosítása érdekében. A jövőben a mélyreható, tanuláson alapuló gépi látástechnika megbízhatóbb és alacsonyabb költségekkel képes elvégezni ezeket a teszteket. "

Dr. Robert J. Shillma, a Cognex alapítója és elnöke azt mondta: „Nagyon izgatottak vagyunk, hogy üdvözöljük a SUALAB csapatot a Cognexben; nagyon összhangban vannak a Cognex vállalati kultúrájával: „keményen dolgozunk, játsszunk és gyorsan cselekedjünk”.

A Szöulban, a dél-koreai székhellyel rendelkező SUALAB-t 2013-ban alapították. A társalapító, Song Kiyoung csatlakozik a Cognexhez, hogy segítse a világ legnagyobb mérnöki csapata vezetését, amely az ipari gépek látásában mélyreható technológiákra koncentrál.

"A SUALAB létrehozása óta célunk az volt, hogy globális vezetővé váljunk a mélyreható tanuláson alapuló vizuális ellenőrzés terén" - mondta Song Kiyoung, a SUALAB vezérigazgatója és társalapítója. A Cognexhez való csatlakozással elérjük ezt a célt. Azt tervezzük, hogy együtt fogunk működni annak érdekében, hogy több ügyfél gyorsabban, könnyebben és költséghatékonyabban oldja meg a komplex látási alkalmazásokat. ”

Az akvizícióval kapcsolatos további információk a Cognex harmadik negyedéves bevételkonferenciáján (2019. október 28-án, 17:00 EST) kerülnek közzétételre.