Otthon > hírek > A Huawei Hisilicon nem csökkentette az egyik megrendelést, a TSMC ostyagyártási üzlete továbbra is forró

A Huawei Hisilicon nem csökkentette az egyik megrendelést, a TSMC ostyagyártási üzlete továbbra is forró

Az új koronavírus attól tart, hogy továbbra is befolyásolja a globális technológiai iparláncot, ám a tavalyi második félidő óta a TSMC ostyaüzem üzletét egyáltalán nem érinti.

A Digitimes szerint a tajvani IC tervező cég kiderítette, hogy a TSMC rövid távú megrendeléseit nem lazították meg, és még akkor is, ha az ügyfelek csökkennek a megrendelések, láthatják, hogy más ügyfelek alkotják. A chip szállítója megrendelése nem változik, amíg egyértelmű a végfelhasználó megrendelés-csökkentési művelete meg nem jelenik.

Ide tartozik a Huawei Hisilicon. A Huawei és Hisilicon rendszereket ismerő tajvani félvezető társaságok rámutattak, hogy a Huawei felső vezetése úgy döntött, hogy csökkentése nélkül folytatja a forgácskészletek szintjének növelését. Ezért legalább az első negyedévben a Huawei nem valószínű, hogy rendeléseket fog tenni.

A járvány hatásaira reagálva a Huawei hivatalosan is bejelentette működési állapotát. A Reuters arról számolt be, hogy a Huawei kijelentette, hogy folytatja a termékek gyártását, beleértve a fogyasztási cikkeket és a kezelőberendezéseket, és hogy az üzlet normálisan működik. A megújult gyártási műveletek nagy része jelenleg Dangguanban (Guangdong) található. Más hazai chipgyártók, például a Changjiang Memory és az SMIC szintén fenntartották vagy folytatták a termelést és a műveleteket.

Ezen túlmenően a Tongfu Microelectronics, a Huawei egyik szállítója és Kína második legnagyobb csomagoló- és tesztelő gyára szintén bejelentette, hogy a jelenlegi csomagolási és tesztelési sorrendben Kína Kelonson műholdas navigációjának Godson processzora, Huawei a bázisállomásokra és 5G kommunikáció A chipek és más termékek az ütemezés szerint szállíthatók.