Otthon > hírek > Az Intel kínálata változó, és az NB-nek 2020-ban továbbra is alternatív megoldásokat kell találnia.

Az Intel kínálata változó, és az NB-nek 2020-ban továbbra is alternatív megoldásokat kell találnia.

A notebook gyár beszámolót tett közzé, és teljesítménye jobb, mint a piaci várakozások. Azonban 2020-ig az Intel (INTEL) processzorok nagy kínálata miatt a gyártók még mindig várnak, különös tekintettel az AMD processzorra, még mindig nem képes versenyezni az Intelnel. Ilyen körülmények között áttörhet az, aki stabil processzorellátást kaphat.

Az elmúlt két évben a notebook számítógép-gyár katasztrófanak mondható az eredeti anyagszállításban. A memória árának ingadozásain túl a passzív komponensek 2018 első felében az okostelefon nagy megragadása miatt az ár többszörös emelkedését okozta, még akkor is, ha a készpénzben van. A Cash nem tud elég passzív alkatrészeket beszerezni .

2019-re az Intelnek újabb processzor folyamata és kapacitás szállítása volt. Először az alacsonyabb szintű processzor megrendelései robbant fel. Miután az Intel kielégítette az alacsony szintű processzorrendeléseket, közép- és csúcskategóriás processzorok lett raktáron, lehetővé téve az Intel számára az ellátást. Ebben az esetben a laptop gyár szintén szenved a szállítás nehézségeitől.

Az Intel processzorok átadása három megrendelés felett, ütemezés

A notebook számítógép hírei szerint az Intel által kapott processzor-megrendelések teljesen kimerültek, ami az iparág aggodalmát fejezi ki a túlfoglalás miatt, és a helyzet súlyosabb, mint az Intel becslései. Általánosságban elmondható, hogy ha a túlfoglalás kétszeres, akkor kezelhető. De a piaci becslések szerint az Intel processzorok túlfoglaló státusza több mint háromszorosára nőtt, sőt az Intel még nem volt képes megjósolni a tényleges piaci feltételeket.

Az ipari források szerint az Intel kapacitáselosztása most kielégíti az alacsonyabb szintű processzor megrendeléseit. A legtöbb alacsony színvonalú processzor a szokásos piacon működik. Más szavakkal, a notebook számítógépek, beleértve a kormányzati és az oktatási szabványokat is, a fõ támasz. A hatás mértéke kissé jobb lehet. Ami a közép- és a legmagasabb szintű processzorokat illeti, az Intel nem képes teljes mértékben ellátni, és csak a disztribúció útján lehet kezelni, ez az iparágban sajátos jelenség.

Magától értetődik, hogy az Intel minden kedden és csütörtökön kiadja a legújabb ellátási állapotot. Az Intel szállítási módját illetően jelenleg az ügyfelek igényei szerint szállítják, de a legfontosabb az, hogy ez nem feltétlenül az ügyfelek által megkövetelt termékleírások. Vagyis ha egy ügyfél 5000 közép- és csúcsminőségű processzor-megrendelést tesz, az Intel 5000-et is tervez egy bizonyos ügyfélre, de a specifikációkat nem lehet meghatározni a szállítás előtt, és a mennyiséget csak először lehet meghatározni. , és szállításkor: Ha ez nem az ügyfél specifikációja, akkor az ügyfélnek csak kétféle módon lehet kezelni. Az egyik a közvetlen feladás, a másik az, hogy megtalálják az ügyfelet, aki elfogadja a terméket, és eladhatja egy új vevőnek.

A Super NB processzor teljesítménye még mindig nem képes felzárkózni az Intelhez

Noha az Intel kezelési helyzete nem stabil, a jelenlegi notebook számítógép-gyártó egyelőre nem fontolja meg az AMD notebook-processzorának átvételét. Az iparági szakértők rámutatnak, hogy teljesítmény szempontjából az AMD asztali processzor valóban egyértelműen fenyegette az Intel-et, de a notebook processzoron alapvetően az AMD nem fenyegette az Intel képességét, tehát a notebook számítógép gyára továbbra sem mozog, továbbra is ellenáll az indulat, hogy továbbra is várja az Intel szállítását.

Másrészt az ipari bennfentesek azt is felfedték, hogy a notebook számítógép gyárának is célja, hogy elmondja az Intelnek, hogy mindenki inkább az Intel processzort használja, vagy megváltoztatja az AMD processzort, ezáltal nyomást gyakorolva az Intelre és figyelembe véve az ellátási lánc kapcsolatait. .

Az ipari források szerint az Intel most a notebook számítógépek sportolóit és alkotóit vonzza be, így a közepes és a legmagasabb szintű processzorok iránti kereslet bizonyos mértékig támogatni fogja. Ha az Intel stabilan képes kezelni a kapacitási helyzetet, és teljes mértékben kielégíti a megrendelések iránti igényt, akkor a 2020-as notebookgyárnak még esélye van. Jó év után.