Otthon > hírek > A Micron bejelenti a világ leggyorsabb SSD-jét a 3D XPoint technológiával

A Micron bejelenti a világ leggyorsabb SSD-jét a 3D XPoint technológiával

A Micron, a memóriagyártó, nemrégiben bejelentette, hogy hivatalosan is elindította a világ leggyorsabb SSD-MicronX100SSD-jét, másodpercenként 2,5 millió olvasási / írási sebességgel és 9GB / s-nál nagyobb sávszélességgel, ami az iparág legnagyobb. A minták várhatóan ebben a szezonban lesznek elérhetők. Az ügyfélnek.

A Micron rámutatott, hogy a MicronX100SSD az első termék a Micron termékcsaládjában, amelyet kifejezetten a nagy tárolási sűrűségű és nagy memória-sűrűségű alkalmazásokat célzó adatközpontokhoz szánnak. Ezek a megoldások kihasználják a 3DXPoint technológia előnyeit, és a tárolást az új szintű tároláshoz vezetik, magasabb szintű tárolással és tartóssággal, mint a DRAM, valamint magasabb kitartással és teljesítménnyel, mint a NAND.

A Micron azt is megjegyezte, hogy a MicronX100SSD olyan ipari teljesítményt nyújt, amely megszakítja a nagy adatszolgáltatásokat és az adatcsere terhelését az iparágvezető nagy sávszélesség, alacsony késleltetés, szolgáltatásminőség (QoS) és a magas toleranciatartományú termékek kombinálásával. A Micron X100SSD felgyorsítja az adatközponti alkalmazásokat nagy mennyiségű adat valós időben történő továbbításával, és jelentősen megnöveli az adatátviteli sebességet, miközben fenntartja a kiszámítható és gyors szolgáltatást az adatok gyorsabb áttekintése érdekében.

A Micron közzétett adatai szerint a MicronX100SSD másodpercenként akár 2,5 millió olvasási / írási időt (IOPS) kínál nagyteljesítményű natív tárolóeszközökben, amely a jelenleg elérhető legversenyképesebb SSD-termékek több mint háromszorosa. Ezen felül sávszélessége meghaladja a 9 GB / s-ot olvasási, írási és keverési módokban, háromszor gyorsabb, mint a mai legversenyképesebb NAND termékeknél, és következetes olvasási és írási késleltetést biztosít, 11-szer rövidebb, mint a NANDSSD. És javítsa a végfelhasználói élményt 2–4-szer számos alkalmazáshoz, univerzális adatközponti munkaterheléssel.

A Micron azt is hangsúlyozza, hogy a MicronX100SSD nagyteljesítményű, kicsi tárolóhelye lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a nagy teljesítmény elérése érdekében túlzottan biztosítsanak tárolóhelyet. Sőt, mivel a Micron X100SSD támogatja a szokásos NVMe interfészt, élvezheti a termék teljes előnyeit a szoftver megváltoztatása nélkül.