Otthon > hírek > Az új koronavírus túl burjánzó - jelentette be az Nvidia, hogy kilép az MWC konferenciáról

Az új koronavírus túl burjánzó - jelentette be az Nvidia, hogy kilép az MWC konferenciáról

Nvidia szerint az új koronavírus közegészségügyi kockázata miatt visszavonul a MWC konferencián. Nvidia blogbejegyzésében elmondta, hogy az új koronavírus közegészségügyi kockázatainak figyelembevétele a kollégáink, partnereink és ügyfeleink biztonságának biztosítása a legfontosabb kérdés. Mindig várjuk, hogy megoszthassuk a mesterséges intelligencia, az 5G és a vRAN eredményeinket az iparral. Sajnáljuk, hogy nem tudunk részt venni ezen a konferencián, de úgy gondoljuk, hogy ez a helyes döntés.

Korábban a ZTE bejelentette, hogy visszavonja az MWC2020 új termék bevezetését, de megtartja a booth tevékenységeket. Aztán az LG azt is bejelentette, hogy "kilép a részvételből és az abban való részvételből" az MWC2020 Mobil Világkongresszuson. Az Ericsson hivatalos weboldalán bejelentette, hogy az új koronavírusos tüdőgyulladás kitörése miatt a vállalat belső kockázatértékelése után az Ericsson úgy döntött, hogy nem vesz részt a 2020-as MWC "Mobiltelefon világkongresszuson", hogy biztosítsa a társaság alkalmazottainak és a munkavállalók egészségét és biztonságát. a társaság rendes működése. A Samsung Electronics sürgős konzultációkat indított a MWC-n való részvétel megfontolására. Noha a végleges döntést még nem született, egyes alkalmazottak az Egyesült Államokban és a központban törölték Európába induló járatukat.

A GSMA kijelentette, hogy kiterjedt tervei vannak az aggodalmak kezelésére és a koronavírus kitörésének kockázatának csökkentésére a barcelonai MWC-n. A GSMA megerősíti, hogy a közelgő MWC2020 barcelonai regisztráció előrehaladását eddig nem érintette, és a Fira Gran Via, a Fira Montjuïc és a La Farga L'Hospitalet helyszínén, 2020. február 24. és 27. között, a tervek szerint a YoMo és a 4YFN innováció keretében. sorozat tevékenységek.