Otthon > hírek > Nikkei: Az Apple felkéri a Luxeon Precision-t, hogy kétszeresére havonta növelje az AirPods Pro termelését

Nikkei: Az Apple felkéri a Luxeon Precision-t, hogy kétszeresére havonta növelje az AirPods Pro termelését

A Nikkei hírjelentése szerint a forrás kiderítette, hogy az Apple arra kérte a Lixun Precision-t, hogy az AirPods Pro fejhallgató-gyártását havonta 2 millió egységre duplázza meg. Az Apple felkérte a Lixun Precision-t és a GoerTek-et is, hogy növelje az olcsó AirPod gyártását Vietnamban.

Az ügyet ismerő személy azt mondta, hogy az erős kereslet miatt az Apple 1 millióról legalább 2 millióra növelte az AirPods Pro havi megrendelését. A források hozzáfűzték, hogy a Pro fejhallgatót a Luxshare Precision gyártja két kínai szárazföldi gyárban.

A TWS fejhallgató az Apple leggyorsabban növekvő terméksorozata. A Nikkei úgy véli, hogy az Apple kérelme a Luxun Precision és a GoerTek számára a termelés növelésére más szállítókat, mint például a Foxconn, a Quanta és az Inventec, fog bántani.

A csúcskategóriás termékek gyártása során a kínai technológiai gyártóipar felbukkant a globális versenytársakkal. A Nikkei elemzése szerint 2018-ig az Apple 200 legjobb beszállítója közül 41 Kínából származik, felülmúlva az Egyesült Államokat és Japánt.

Jeff Pu, a GF Securities vezető technológiai elemzője elmondta: "A jövőben a TWS fejhallgató-értékesítés valószínűleg eléri az iPhone szintjét, évente mintegy 200 millió darabot." Becslései szerint az Apple 80 millió darabot fog eladni 2020-ban. Vezeték nélküli fejhallgató. A Bloomberg a múlt héten arról számolt be, hogy az AirPods szállításai idén 60 millió egységre duplázhatnak, részben az AirPods Pro népszerűségének köszönhetően.

Az Apple, a Lixun Precision és a GoerTek nem válaszolt a megjegyzés iránti kérelmekre.