Otthon > hírek > A Qualcomm bemutatja a 7 nm-es 5G SoC processzort, Lu Weibing: Red Rice Starter

A Qualcomm bemutatja a 7 nm-es 5G SoC processzort, Lu Weibing: Red Rice Starter

Az IFA 2019-en a Qualcomm bejelentette egy 7 sorozatú, 5 nm-es SoC processzor bevezetését, amelynek a technológiája 7 nm, amely a Qualcomm első natív integrált 5G-sávú mobilplatformja lesz, amely a negyedik negyedévben elérhető.

A Qualcomm elmondta, hogy a Snapdragon 7 Series 5G mobilplatform egy SoC rendszer-on-chip lesz, amely 5G funkciókkal van integrálva, és támogatja az összes fő régiót és frekvenciasávot. Ez az első 5G-es integrált mobilplatform, amelyet a Qualcomm idén februárban jelentett be, ez év második negyedévében. Minta az ügyfélnek.

12 mobiltelefon-gyártó és márka, köztük az OPPO, a Realme, a Redmi, a vivo, a Motorola, a HMD Global és az LG Electronics, a Snapdragon 7-es sorozatú 5G-es integrált platformot telepíti a jövőbeli 5G-s mobiltelefonokon, és a negyedik negyedévben kezdődik. Kereskedelemben beszerezhető.

Miután a Qualcomm kiadta a 7-sorozatú 5G SoC processzort, Lu Weibing, a Redmi elnöke, éppen a Weibo-ban nyilatkozott a Redmi Global __-ról, Redmi Guanwei nyilatkozatával együtt, Lu Weibing határozottan javasolja, hogy a Redmi Mobile elindítsa a Qualcomm 7 Series 5G SoC-t. processzor.

Érdekes azonban megjegyezni, hogy az első Qualcomm 7 Series 5G processzor több, mint egy vörös rizscsalád. Shen Yiren, az OPPO alelnöke is őrülten azt javasolja, hogy indítsa el a Qualcomm 5G SoC processzort.