Otthon > hírek > A pletykák szerint a Huawei felkérte a TSMC-t, hogy továbbfejlesszék a kapacitást

A pletykák szerint a Huawei felkérte a TSMC-t, hogy továbbfejlesszék a kapacitást

A Nikkei Asian Review jelentése szerint a Huawei vezetõi októberben látogattak a TSMC-hez októberben, abban a reményben, hogy a TSMC továbbfejleszti a gyártási kapacitást a szárazföldre, hogy okostelefonjainak és hálózati berendezéseinek kulcsfontosságú elemeit biztosítsa. A kínálat ártatlan.

Ebben a tekintetben Sun Youwen, a TSMC Vállalati Információs Iroda vezető igazgatója elmondta, hogy a TSMC nem kommentálta az ügyfelek ügyét, de hangsúlyozta, hogy a TSMC nem tervezi tovább fejleszteni a chipeket. A Nikkei jelentés idézte a Huaweit, mondván, hogy nem kommentálja a társaság vezető útvonalát a rendeleteknek megfelelően.

A TSMC mint a világ legnagyobb öntöde valójában megerősítette, hogy az Egyesült Államok Kereskedelmi Minisztériuma kapcsolatba lépett a TSMC ügyfeleivel a katonai forgácsellátás biztonságának biztosítása érdekében. Reméli, hogy a TSMC az USA-ba megy chipek előállítására, és a TSMC elsősorban a költségek kérdését vizsgálja.

Az a tény, hogy Huaweit továbbadják, a TSMC jelentőségének bemutatása mellett a kínai-amerikai kereskedelmi háborúban, megerősíti azt is, hogy az alapító Zhang Zhongmou a hónap elején a Játékokon kijelentette: "Amikor a világ nem csendes, a TSMC egy geostratégikus. " .

Jelenleg a TSMC rendelkezik a Shanghai Songjiang 8 Song gyárral és a Nanjing 12 吋 gyárral a szárazföldön. Ezek közül a Nanjing üzem az előrelépésnek megfelelően bővíti a termelést. Liu Deyin elnök nemrégiben elmondta, hogy a kínai-amerikai kereskedelmi háború korai szakaszában a helyi gyártók várakozási magatartást tanúsítottak. Ennek eredményeként a gyár veszteségben volt az első félévben. A jelenlegi kereskedelmi viták lelassultak, és a Nanjingi üzem meglehetősen megtelt.

Magától értetődik, hogy a Nanjingi üzem havi kapacitása jelenleg 10 000 darab. Az év második felében várhatóan 5000 darabszám növekszik, és jövőre további 5000 darabszám növekszik. Az első szakasz első célja havi 20 000 darab. Liu Deyin hangsúlyozta, hogy az eredeti sebesség szerint mindent kibővítenek.