Otthon > hírek > Samsung Galaxy Fold 2 expozíció: az SM-F700 modell függőleges összecsukható képernyőt használhat

Samsung Galaxy Fold 2 expozíció: az SM-F700 modell függőleges összecsukható képernyőt használhat

November 8-án, az XDA szerkesztője, MaxWinebach a Twitteren kiderítette, hogy a Samsung Galaxy Fold 2 modell az SM-F700, amely új kialakítást fogad el.

A MaxWinebach nem hozta nyilvánosságra a Galaxy Fold 2 részleteit. A Samsung azonban korábban már bemutatta a függőleges összecsukható képernyő megoldást a 2019. évi Samsung fejlesztői konferencián. Arra gondolunk, hogy az oldat alkalmazható-e a Galaxy Fold 2-re.

A függőlegesen összecsukható mobiltelefon valamivel hasonlít a hagyományos flip-mobiltelefonhoz. A Samsung által kiadott hivatalos videó szerint a behajtható képernyővel rendelkező mobiltelefon automatikusan összezsugorodik, és összecsukva adaptálja a képernyő tartalmát.

Korábban, a Samsung IM-üzletágának vezetője, Gao Dongjin azt mondta, hogy jövőre növeli az összecsukható képernyővel rendelkező mobiltelefonok gyártását, és megfelelő időben bejelenti a következő generációs összecsukható képernyőű mobiltelefonok kiadási idejét.

Magától értetődik, hogy a Samsung első összecsukható képernyővel ellátott mobiltelefonja, a GalaxyFold ma hivatalosan nyitotta meg első eladásait 10 órakor, a Nemzeti Bank változatának ára 15 999 jüan. Kevesebb, mint 5 perccel az eladás után, a Samsung online áruházában, a Jingdongban, a Tmallban, a Suning Samsung mobiltelefon hivatalos zászlóshajó üzletében elfogyott, népszerű népszerűsége. Úgy tűnik, hogy a Galaxy Fold 2 szintén magától értetődő kérdés!