Otthon > hírek > A T-Mobile, a Sprint egyesülés a Texas és a Nevada megállapodást köti

A T-Mobile, a Sprint egyesülés a Texas és a Nevada megállapodást köti

Miután Mississippi és Colorado beleegyeztek a T-Mobile és a Sprint egyesítésébe, a texasi és a nevada állambeli ügyvédek is lazán kijelentették, hogy megállapodást értek el a T-Mobile-val, és többé nem fognak ellenállni a két társaság egyesülésének.

Ken Paxton texasi ügyész, Ken Paxton elmondta, hogy a megállapodásban a T-Mobile megállapodott abban, hogy az egyesülés utáni öt éven belül nem növeli a texasi emberek vezeték nélküli hozzáférésének költségeit, és hogy 5G-hálózatokat egész Texas-ban kiépítenek, ideértve a távoli területeket is.

Texas csatlakozott az anti-T-Mobile, Sprint egyesülési táborhoz, amelyet augusztusban New York és Kalifornia szervezett. Azt mondta, hogy a kezdeti kifogások a texasi emberek védelme a magas áraktól és annak biztosítása, hogy mind a városi, mind a vidéki térség lakói hozzáférjenek a jó szolgáltatásokhoz.

Paxton rámutatott arra, hogy kötelessége a fogyasztók védelme, és a T-Mobile-vel kötött megállapodás biztosította, hogy a texasi emberek vezeték nélküli hálózatok használatának költségei nem növekednek, és hogy jó minõségû 5G hálózatokat is kapnak, és hozzájárulnak a Texashoz. ' gazdasági fejlődés.

Aaron D. Ford, Nevada főügyész, Aaron Ford elmondta, hogy a T-Mobile-nal kötött megállapodás magában foglalja annak biztosítását, hogy Nevada 5G szolgáltatásai a vidéki térségek 83% -át elérik 6 éven belül, és hogy a lakosság 94% -ának lesz elérhető. Ezenkívül a 6 éves mobiltelefon-terhelési terv 15 GBP a 2 GB-os adatért és 25 USD az 5 GB-os adatért, és az adatfelhasználást négy éven belül felülvizsgálják.

Marcelo sprint rendező. Marcelo Claure azt is tweetelték, hogy a nevadai ügyészek hétfőn nyilatkozatot tettek, amelyben azt mondják, hogy tovább haladtak, mint új T-Mobile létrehozása, és nagy haszonnal járnak a fogyasztók számára mindenütt.

Még akkor is, ha Texas és Nevada már nem állnak ellen, a két társaság továbbra is 14 állam nyomása alatt áll, köztük New York, Kalifornia és Connecticut.

Letitia James, a New York-i államfő ügyvédje szerint a T-Mobile által javasolt megállapodás nem foglalkozik a versenyellenes aggályokkal, és két nagy fuvarozó egyesülése csökkenti a versenyt az egész mobil piacon, ami árt a fogyasztóknak, a munkavállalóknak és az innovációnak. . Az állami főügyész beperel.

A "CNET" jelentés szerint a New York és Kalifornia által vezetett T-Mobile és Sprint egyesülési ügyek december 9-én lépnek be a tárgyalási folyamatba.