Otthon > hírek > TSMC: Jelenleg normálisan működik, a Wuhan pneumonia járványtól nincsenek kitéve

TSMC: Jelenleg normálisan működik, a Wuhan pneumonia járványtól nincsenek kitéve

A Financial News szerint a közelmúltban a TSMC kijelentette, hogy jelenlegi működése normális, és a Wuhani tüdőgyulladás nem érintette őket.

Magától értetődik, hogy jelenleg a TSMC 8 hüvelykes gyár Sanghajban, a Songjiangban és a 12 hüvelykes gyárak Nanjingben továbbra is 24 órás műszakban működnek, és a termelést nem befolyásolta. A Tavaszi Fesztivál ünnepét azonban az önkormányzat járványmegelőzési munkájával való együttműködés érdekében meghosszabbítják. A Nanjing üzemét február 3-ra halasztják, a sanghaji Songjiang üzemét pedig február 10-ig halasztják.

A TSMC emellett levelet küldött az alkalmazottaknak, hogy emlékeztesse őket, hogy fordítsanak figyelmet a fertőtlenítésre. Ha a testhőmérséklet túl magas, azokat önkéntesen kell elkülöníteni, hogy a lehető legnagyobb mértékben elkerüljék a szárazföldre való utazást. A gyártóknak és a látogatóknak a testhőmérsékletet kell figyelembe venniük, amikor belépnek a helyszínre. Jelenleg, bár a TSMC nem kötelezte el, hogy minden alkalmazottnak maszkot kell viselnie, megbeszélte a személyes találkozók számának csökkentését, elsősorban a videokonferenciákat.

Korábban, a 2003-as SARS-kitörés során, a TSMC korai járványmegelőzési intézkedéseket hajtott végre a járvány csúcsa előtt, ideértve azt is, hogy a járványterületről való visszatérés után 14 napig el kell önállóan elszigetelni; a társaság teljes maszkokat biztosított, és minden alkalmazott maszkot viselt munkához; az osztály titkára N95 maszkot viselt. Minden nap vegye fel a kapcsolatot a mérnökökkel, hogy kérdéseket tegyen fel és nyilvántartási listákat készítsen.

A Business Week szerint Gao Menghua, a TSMC szóvivője és a PR-osztály vezetője azt mondta, hogy még nem érte el a SARS-csúcs idején ugyanazt a szintet, de egy munkaértekezleten is megvitatják. Amikor a járványhelyzet elér egy bizonyos szintet, a teljes viselet végrehajtható Maszkokban, jelenleg nincs meghatározott időpont.