Otthon > hírek > A tajvani ostyagyár októberben jó eredményeket ért el, várakozással tekintve a különböző évszakokra

A tajvani ostyagyár októberben jó eredményeket ért el, várakozással tekintve a különböző évszakokra

A TSMC, az UMC és a világ előrehaladott októberi bevételei párhuzamosan növekedtek a szeptemberi bevételekhez képest, 3,8% -kal, 34,73% -kal, és 4,99% -kal. Közülük az UMC új havi rekordot ért el, a TSMC pedig a második legmagasabb. A világ haladó teljesítménye három hónapos csúcs. A negyedik évadra tekintve a világ előrehaladott hozzáállása konzervatívabb, mint a másik kettő.

A TSMC árbevétele októberben 10,04 milliárd dollár volt (ugyanaz az egység), ami 4,4% -os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. 2019 első tíz hónapjának felhalmozott bevétele körülbelül 858,78 milliárd jüan volt, ami 1,8% -os növekedést jelent az előző év azonos időszakához képest. A TSMC optimista 7 nanométeres megrendelései tele vannak, a mobiltelefon-üzletág erőteljesen növekszik, a nagy teljesítményű számítástechnika és a járművek teljesítménye folyamatosan javul, és a bevételek növelése várhatóan új korszakot fog elérni.

Az UMC bevétele októberben 14,587 milliárd jüan volt, éves növekedési üteme 15,98%. Január-október felhalmozott bevétele 120,939 milliárd jüan volt, évente 5,75% -kal csökkent. Az UMC azt várja, hogy részesüljön az ügyfelek kommunikációjának és az új termékeknek a számítógépes területén történő elrendezéséből, és készleteket egészítsen ki, javítsa az RF-chipek, OLED-illesztőprogram-chipek és az 5G-os mobiltelefonok energiagazdálkodási chipek iránti igényét, új japán megvásárlásával Japánban. , az ostya-szállítások várhatóan várhatók. A teljesítmény 10% -kal növekedett, és folyamatosan növekedett.

A világ előrehaladott októberi bevétele 2,4456 milliárd jüan volt, havi növekedési üteme 4,99%, éves csökkenése 2,7%. Ez év januárjától októberéig a bevétel körülbelül 23,408 milliárd jüan volt, 1,43% -kal csökkent az előző év azonos időszakához képest. A negyedik negyedévre való tekintettel, a világ előrehaladott konzervatív becslései szerint az ellátási lánc készletvízszintje továbbra is magas, az egynegyedéves bevétel kissé, 1% -kal növekszik a harmadik negyedévről, és negyedéves 4,6% -ra csökken, 68–7,2 milliárd jüan között, elsősorban a kinetikus energia a kis méretű panel-illesztőprogram IC (SDDI) követelményeiből származik.