Otthon > hírek > A Vivo TWS fülhallgató debütálni készül: az első Qualcomm zászlóshajójának vezeték nélküli chipe

A Vivo TWS fülhallgató debütálni készül: az első Qualcomm zászlóshajójának vezeték nélküli chipe

Szeptember 4-én este a vSE vezeték nélküli headset szeptember 16-án jelenik meg. A Qualcomm hivatalos Weibo elmondta, hogy a vivoTWSEarphone a világ első Qualcomm márkanévű vezeték nélküli chipe.

Sajnos a vivoTWSEarphone részletei még mindig ismeretlenek.

Korábban a vivo elmondta, hogy a vivoTWSEarphone célja, hogy fokozza a felhasználók legteljesebb élményét az 5G-korszakban, felgyorsítsa a márkastratégia népszerűsítését, és segítse az in vivo egy teljesen összekapcsolt, teljes forgatókönyvvel ellátott, teljesen interaktív intelligens szolgáltatási ökoszisztéma felépítésében.

Érdemes megjegyezni, hogy a vivo szeptember 16-án kiadja éves NEX35G zászlóshajóját. Ez a világ első zászlóshajója a vízesés képernyőjén. Legfontosabb tulajdonsága a vízesésszerű vizuális effektus a hajlított képernyő mindkét oldalán.

Alapkonfiguráció, a vivoNEX35G a Qualcomm Xiaolong 855Plus zászlóshajó platformjával felszerelt, akár 12 GB memóriával, hátsó 64 millió AI háromképernyős, akkumulátor kapacitása 4500mAh, támogatja a 44 W-os ultragyors töltést.

Érdemes megjegyezni, hogy a vivoNEX35G 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozóval rendelkezik. A kiemelt mobiltelefon jelenlegi állapotában, amely megszünteti a 3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozót, a vivoNEX35G kialakítása nagyon értékes.