Otthon > hírek > A világ előrehaladott harmadik negyedéves bevételeinek 3% -os növekedése, a negyedik negyedév konzervatív kilátásai szerint

A világ előrehaladott harmadik negyedéves bevételeinek 3% -os növekedése, a negyedik negyedév konzervatív kilátásai szerint

A Központi Hírügynökség szerint ma (31), a világ előrehaladott pénzügyi konferenciáján az ülésen bejelentették a harmadik negyedévi eredményjelentést. A pénzügyi beszámoló azt mutatja, hogy a világ előrehaladott harmadik negyedéves műveletei stabilak voltak, körülbelül 7,127 milliárd tajvani dollár árbevétellel (ugyanaz az alábbiakban), 3% -kal növekedtek a második negyedévhez képest, és a teljesítmény összhangban volt a várakozásokkal.

A pénzügyi jelentés szerint az energiagazdálkodási chipek teljesítményének növekedéséből adódóan a kis panel-illesztőprogram-IC-k teljesítménye 65% -kal nőtt, enyhítve a nagy panel-illesztőprogramok IC-k teljesítményének csökkenésének hatását. A világ előrehaladott adózás utáni nettó eredménye 1,496 milliárd jüan volt, enyhe növekedés a második negyedévhez képest. %.

A negyedik negyedévre az igazgatóság elnöke elmondta, hogy a magas szintű készlet miatt az ellátási láncban a társaság konzervatívnak tekintte a negyedik negyedévet, és becslése szerint a negyedik negyedév bevétele 6,8-7,2 milliárd jüan volt, a harmadikhoz képest. negyed. 1 és 5% között ingadozik.

Az igazgatótanács elnöke megemlítette, hogy az év második felében a növekedési lendület elsősorban az energiagazdálkodási chipekre épül. A becslések szerint a kétszámjegyű százalék növekszik évről évre. A nagy és kis méretű meghajtó IC-k gyengébbek lesznek az ügyfelek által emésztett készlet és a vállalat kapacitásbeállítása miatt.